Werken in een reisbureau van VakantieXperts

Elke reis is persoonlijk, want zoveel mensen zoveel (reis)wensen. Dat weet VakantieXperts als geen ander en daarom zijn onze reisbureaus de plek om een droomreis op maat te vinden. Met de jarenlange expertise van onze reisadviseurs, een groot aanbod en persoonlijke service streven wij ernaar om de verwachtingen van de klant te overtreffen.

Deskundigheid en echte ReisXperts

Met 220 reisbureaus en 800 deskundige Reisadviseurs is VakantieXperts altijd in de buurt van onze klanten om hun droomreis werkelijkheid te laten worden.

Wat VakantieXperts onderscheidt van andere reisbureau-organisaties: veel reisbureaus zijn 'ReisXpert' voor een of meerdere bestemmingen. Dat betekent dat hun klanten het allerbeste advies op maat krijgen over die bestemming!

Xtra veel inspiratie

Twee keer per jaar geeft VakantieXperts het Reiskompas Magazine uit. Deze is te koop in de supermarkt en boek- en tijdschriftenwinkels. Voor onze klanten is het een mooi cadeau, want gratis af te halen in het reisbureau!

Ook op ons blog Reiskompas.nl delen onze Xperts hun reisverhalen en tips met onze klanten. Vanuit het blog kunnen de bezoekers direct contact opnemen of een afspraak maken met de Xpert.

Naar Reiskompas.nl

De Xtra's van VakantieXperts

Dit zijn de redenen waarom onze klanten voor VakantieXperts kiezen:

Xclusieve vakanties binnen jouw budget

Een reis op maat duur? Wij vinden 'm binnen jouw budget in het assortiment van ruim 150 reisorganisaties.

Xtra services perfect geregeld

Persoonlijke service. Van vaccinatie tot verzekering en van huurauto tot excursiepakket: wij regelen het vakkundig van A tot Z.

Xpertise binnen handbereik

Wij hebben 220 reisbureaus en zijn 365 dagen per jaar via telefoon, e-mail en sociale media bereikbaar.

Xperiences

Jouw kostbare vakantiedagen optimaal benutten en de mooiste herinneringen creëren. Dat is onze passie!