Stagiair

Een wéreldervaring: die bieden we jou! Wij hebben altijd diverse stageplekken in onze ruim 400 reisbureaus, op ons 365-dagen-per-jaar geopende Customer Contact Center en op diverse afdelingen van ons Shared Services Center (hoofdkantoor). Ga jij het avontuur bij D-reizen en/of VakantieXperts aan?

Bekijk alle vacatures

Stage lopen in een reisbureau

Volg jij een toeristische MBO-opleiding en wil je ervaring opdoen in de praktijk? Ga dan voor niks minder dan een stageplek bij de grootste vakantieaanbieder van Nederland! Als stagiair in een reisbureau van D-reizen of VakantieXperts ben je een waardevol lid van het winkelteam. Samen met de Reisadviseurs ga jij elke dag aan de slag met een prachtig doel: de ideale vakantie regelen voor jouw klanten!

Stage lopen op het Customer Contact Center

Vanuit ons callcenter in Breda helpen we onze klanten 'op afstand' maar zijn we toch altijd dichtbij en bereikbaar. Telefoon, e-mail, webchat, Facebook of WhatsApp: als stagiair op het Customer Contact Center ben jij er, waar en wanneer de klant jou nodig heeft. 365 dagen per jaar tot 23:00 uur!

Stage lopen op het Shared Services Center

Het hoofdkantoor van de D-rt Groep staat in Hoofddorp en noemen wij 'Shared Services Center'. Je vindt hier namelijk alle afdelingen die bijdragen aan het succes van onze beide merken: van Finance tot Marketing en van HR tot ICT.

Dagje uit het leven van een stagiair

Kijk mee naar een dag uit het leven van deze geweldige stagiair bij de D-rt Groep (D-reizen & VakantieXperts). Zij doet stage in het reisbureau van D-reizen en neemt je graag mee wat zij zoal doet de dag. Ook stage willen lopen? Check de vacatures hieronder.